06 53345982
info@asterics.nl
Uw winkelwagen is momenteel leeg.
Klanten portaal

Reiniging


Het reinigen en onderhouden van uw woning, meubilair en auto is een tijdrovende klus.

Of  het nu gaat  om de woonkamervloer, de gordijnen, matrassen, plavuizen, bankstel, auto. Het blijven klussen, waarbij het erg moeilijk is om uw kostbaarheden echt goed schoon te krijgen. U kunt reinigingsbedrijven, of onderhoudsbedrijven inhuren om uw vloer, bank, matrassen, gevel, auto, badkamer voor u te reinigen, maar hier hangt een stevig prijskaartje aan. U kunt ook uw eigen reiniging en onderhoudswerk doen, maar dan heeft wel het goede materiaal nodig. Als u bedenkt wat u hiervoor nodig heeft, dan weet u vast ook dat dergelijk materiaal erg kostbaar is en veel ruimte inneemt in uw huis, terwijl u het relatief weinig gebruikt.

Ons bedrijf biedt hier een oplossing voor. Enerzijds door u een professionele reinigingsapparaten aan te bieden. Anderzijds bieden wij u advies in het gebruik van deze machines en in de benodigde schoonmaakmiddelen. Ook kunt u met ons overleggen om uw reinigingswerk over te nemen tegen een zeer scherp tarief.

Wij bieden meerdere reinigingsmethodes aan, waarbij vele andere bedrijven beweren dat ze de beste methode voor reiniging en onderhoud gebruiken, laten wij u liever kiezen uit diverse mogelijkheden, waarbij wij u graag adviseren. Ook bij verhuur leveren wij de machines bij u thuis af en krijgt u terplekke een gedegen uitleg en advies.

Professionele reiniging verleng de duurzaamheid van uw meubilair, woning, en of auto aanzienlijk. Aangevuld met de diverse nano coating producten die wij kunnen leveren levert dit op dat u nog nauwelijks schoonmaakwerk heeft in uw woning en buitenshuis.

Sinds de start van ons bedrijf (in april 2012) reinigden we o.a. meer dan 50 bankstellen van diverse merken (Linteloo, leolux, harvink, montel etc.). Wij kregen deze allemaal volledig schoon en verbaasden ons elke keer weer over de hoeveelheid viezigheid die uit de banken kwam. Ook onze eigen stoffen hoekbank, die inmiddels meer dan 6 jaar oud is, bevind zich ondanks 4 jonge kinderen nog in volledige nieuw staat.  Meerdere offertes die wij zelf lieten doen voor reiniging leverden prijskaartjes op van 450 tot 650 euro. Dit betekende voor ons de start van ons bedrijf.

Wij bieden u de mogelijkheid om uw eigen professionele reiniging uit te voeren. Voor een bankstel kost dit u ongeveer 2 uur aan tijd, maar waarom alleen uw bank, als u voor hetzelfde geld uw gehele interieur en auto een professionele opknapbeurt kunt geven, voor een bedrag dat inclusief alle gebruikte machines en reinigingsmiddelen, uitleg en advies nog steeds ver onder de 100 euro blijft.

Nb. Niet alle shampoo's, reinigingsmiddelen en machines staan op onze website vermeld. Wanneer het gaat om verhuur en gebruik van professionele machines geloven wij in het leveren van maatwerk in advies en produkten. Bel, of mail ons gerust met uw vragen en wij geven u gratis advies en een vrijblijvende prijsopgaaf voor u wensen.

KVK. 55107001
BTW nr. NL193595758B01

De priorij 4
9617 EP Harkstede
06 53345982

info@asterics.nl