06 53345982
info@asterics.nl
Uw winkelwagen is momenteel leeg.
Klanten portaal

Verhuur


U kunt bij ons terecht voor het huren van diverse reinigings- en onderhoudsmachines voor uw interieur in huis en buiten om uw huis, maar ook voor onderhoud en reiniging van uw auto, caravan of boot. Vaak bent u zelf niet in het bezit van professionele machines. Dergelijke machines zijn duur in de aanschaf en nemen vaak veel ruimte in, terwijl u ze bijna nooit nodig heeft. Voor periodiek onderhoud, of wanneer er een ongelukje gebeurd bijvoorbeeld als er een glas wijn, koffie of chocolademelk op uw bank of tapijt valt.

Het laten reinigen of onderhouden door bedrijven is erg prijzig. Wij denken dat u met de juiste professionele machines, ons deskundig advies en de juiste reinigingsmiddelen heel goed zelf uw reiniging en onderhoud kunt doen. Wij komen u de machines brengen en halen. We leggen de machines ter plekke uit en helpen u op weg, zodat u er goed mee aan de slag kunt. Door de verhuur “op maat” aan te bieden kunnen wij u een prijs aanbieden welke vele malen lager ligt dan bij andere verhuur- of reinigingsbedrijven.

Met de (dag)huur van een machine kunt u vaak meerdere dingen reinigen. Reinig bijvoorbeeld uw bank, vloerkleed en matrassen in een dag!

Wij hebben machines in de verhuur voor:

- Het reinigen van uw bank, fauteuil en stoffen bekleding.
- Het reinigen van uw tapijt, vloerkleden en trapbekleding.
- Het reinigen van uw matrassen.
- Het reinigen van uw auto, zowel het interieur als de buitenkant.
- Het onderhouden van alle soorten vloeren, van hout tot natuursteen.
- Het reinigen van uw gevel of terras.

Het reinigen en onderhoud van uw zonnepanelen voor een blijvend laag energieverbruik.

SAM_0191 (Vergroot/zoom)     IMG_4180
KVK. 55107001
BTW nr. NL193595758B01

De priorij 4
9617 EP Harkstede
06 53345982

info@asterics.nl