Februari nieuws..

Overtuigd dat wij al zijn over de mogelijkheden en toepassingen van nano technologie stelden wij ons als jong bedrijf als doel, om de meest uitgebreide nano lijn aan consumenten en ondernemers aan te kunnen bieden. Met de toevoeging van 5 nieuwe producten en een totale nano lijn van 18 verschillende producten zijn wij ervan overtuigd dat we de meest uitgebreide lijn bieden van heel europa, die vanuit voorraad bij ons besteld kan worden en binnen 1 dag verstuurd wordt.

Wij bieden niet 1 product, waar we vervolgens 6 of meer labels op plakken. Glas is glas en of dat nu voor de badkamer, autoruit, of ramen wordt gebruikt, dat maakt voor de werking niet uit. Waar we druk mee bezig zijn, is om de verschillende producten ook in verschillende hoeveelheden aan te kunnen bieden via onze website, ook liter, 2,5 liter, of zelfs 5 liter verpakkingen behoren tot de mogelijkheden, waarmee u natuurlijk nog meer bespaart, op onze toch al zeer scherpe prijzen. (bij interesse mail ons op info@asterics.nl .

Wij weten dat veel van onze producten veel duurder aangeboden worden onder andere labels. 1000 euro per liter is voor ons absurd, maar we weten ook dat dit realiteit is, waardoor wij bijna ongeloofwaardig worden door onze prijsstelling. Anderzijds zien wij ook theflon, of siliconen producten waar bij staat dat het nano bestanddelen bevatten die weer goedkoper zijn. Let op; deze producten staan in geen enkele vergelijking met de producten die wij u bieden.

Tja, aan beide kanten is het dan moeilijk te verkopen dat nano technologie echt wonderbaarlijke mogelijkheden biedt en zeer duurzame oplossingen biedt en toch milieuvriendelijk is. Wij testen al onze producten zelf en staan altijd open voor nieuwe ideeën en mogelijkheden.

Nieuwe producten die wij per vandaag (05-02-2013) kunnen leveren zijn:

– Nano protector diesel

– Nano protector benzine

– Nano protector motorlie

(Levert een bewezen brandstofbesparing op van 20% (combinatie van diesel/motorolie, of benzine/motorolie voor 4 cc motor. Bij 6, 0f 8 cc zijn twee flesjes van 300 ml. Motorolietoevoeging nodig. Werkt 30.000 km lang! (of 80.000 km voor de olie)

– Biocoat metaal 2 in 1 (diverse toepassingen, werking tot 5 jaar!)

– Bio Clean Polish (Met ongelooflijk resultaat op elk (van nature) glad materiaal, bv. Boten, kunststof, maar ook rvs etc. Voor mogelijkheden mail met info@asterics.nl (29,90 voor 250 ml.flacon)

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00

Selecteer een Afleverpunt

× Hoe kan ik je helpen?