Laatste ontwikkelingen December 2013

Bionic Technology is weer continue in het nieuws. Steeds meer onafhankelijke onderzoeken stellen vast wat wij al lang weten. Onomstotelijk effectieve werking van de producten.

Afgelopen week werd bekend dat Bionic Technology nu de eeste gevels van de Sint-Pieter Basiliek en diverse andere gebouwen van het Vaticaan mag gaan behandelen. (bron: Nom, Dagblad van het Noorden, Leeuwarder courant). In Oktober was Bionic Technology te zien in diverse televisie progamma?s, als ?Ondernemend Nederland?, ?De Toekomstmakers? en ?Nederland innoveert?. Ook waren er diverse lezingen, bij de ?week van de ondernemer? in diverse steden te volgen. Onder aan dit verhaal een aantal links, voor de uitzendingen.

Tevreden klanten en steeds meer en grotere projecten. Ton (van der Klashorst) vertelde me dat Bionic Technology nu actief is in 72 landen. Hun website is net verbeterd en laat nu beter zien waar ze in Nederland aan mee bezig zijn en geeft meer informatie over de productcatalogus.

Intussen bieden wij ook nieuwe producten aan:

De Bioprotector glas&keramiek formule is al flink verbeterd, waarbij deze met de nieuwe gebruiksaanwijzing die we erbij leveren wel 10 jaar blijft zitten.

Ook de Bioprotector Steen&Hout is duurzamer geworden en heeft nu een standtijd van 5 jaar.

De Nanoprotector textiel is sterk verbeterd en nu zelfs bestand tegen wasbeurten (5 keer wassen). Wij testen dit zelf op diverse textiel producten waren verbaast. Hiermee is het echt mogelijk om water in je broekzak mee te nemen. Een pet die we in coaten konden we volgieten met water, terwijl de onderkant droog bleef. (water eraf schudden en de per was weer droog). Ideaal voor bankstellen, kleding en schoenen.

Via de website is nu ook de Special Cleaner verkrijgbaar. Dit product is ideaal tegen ernstige aanslag op steen, hout etc, waarbij dit middel in onverdunde vorm zelfs moeiteloos uitbloei uit muren verwijdert (wel 24 uur in laten trekken).

Een ander product die op onze website onderbelicht is, is de bio polish steen. Dit product is zo veelzijdig en verwijdert zonder probleem zelfs merkstift van een houten tafel, zoals vele klanten die bij ons langzaam kwamen live hebben mogen zien. Ideaal is het echter om de glans terug te brengen op elk hard en glas materiaal. Een spoelbak ziet er binnen mum van tijd weer als nieuw uit, maar ook kozijnen die zijn aangetast door vliegen, mieren of spinnenstront, aanslag op boten. Dit product is ontzettend veelzijdig en effectiever dan elk chemisch middel, doordat het op nanoniveau doordringt in de poriën van het materiaal en de zo de vervuiling er uit haalt.

Voor het toepassen van de nano coatings geldt namelijk dat de coating gemakkelijk en veilig aan t e brengen is, maar het is wel heel erg belangrijk, om het materiaal wat gecoat wordt er eerst ook weer als nieuw uit te laten zien. (wanneer je over vervuiling heen coat, blijft de vervuiling immers ook jarenlang zitten).

Waar we verder nog meer mee bezig zijn, is de verpakkingshoeveelheden op de site aan te passen. Het is nu al mogelijk om tegen een oplopende korting 0,5 liter, 1 liter, 2,5 liter, 5 liter etc. verpakkingen te bestellen, maar de website is hier nog niet op ingericht. Vooral bij het coaten van grotere oppervlaktes en voor bedrijven is een grotere hoeveelheid natuurlijk gemakkelijker.

Hiernaast zijn er nog een aantal zeer interessante ontwikkelingen, waar ik jammer genoeg nog niets over mag melden, maar er komen weer een paar nieuwe producten aan. En nog een aantal onafhankelijke onderzoeksresultaten, waar ik wel iets over mag vertellen, maar nog niet mag publiceren. (bij interesse, of vragen: 06-53345982; we zijn vrij veel op pad, maar als u inspreekt bel ik zsm terug). Zaken die minder snel in het nieuws verschijnen zijn de projecten die al gerealiseerd zijn, op olieplatforms, universiteitsgebouwen, treinstations, waterzuiveringsinstallaties, scheepvaart en autoindustrie, vervoers en bezorgbedrijven etc. Grote bedrijven, die nauwkeurig en langdurig testen en allemaal overtuigd zijn.

Ons eigen credo voor de komende tijd

Voor elk materiaal een duurzame, milieuvriendelijke oplossing.

Nb. Asterics is een Gecertificeerd applicatie bedrijf. In samenwerking met Bionic Technology bieden wij ook duurzame oplossingen met producten die alleen op applicatiebasis aagebracht mogen worden, zoals de Biocoat Hout en steen (mogelijk met 20 jaar garantie), Biocoat Solar photo Voltaic (Voor Zonnepanelen; met mogelijkheid van 10 jaar garantie), kleurverdiepers voor diverse soorten steen en hout etc.) en ook HACCP gevcertificeerde coating voor de horeca (ideaal voor horecakeukens, bakkers, slagers, voedingsindustrie etc). Deze producten zijn niet op onze website te vinden, omdat deze alleen op applicatiebasis mogen worden aangebracht. Voor meer informatie hierover; mail met: info@asterics.nl

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00

Selecteer een Afleverpunt

× Hoe kan ik je helpen?