Nano technologie voor boten.

Regelmatig krijgen wij vragen over welk product nu het beste gebruikt kan worden voor onderhoud, of reiniging van een vloer, meubelstuk, gevel, badkamer, of boot. In de komende weken willen wij via onze nieuws plugin steeds een aantal voordelen en producten beschrijven; Te starten met bootonderhoud.

Met onze productlijn weten we dat zo’n beetje alles te behandelen is met nano coaten en dat ook elke verontreiniging opgelost kan worden. Inmiddels is de productlijn ook zo uitgebreid dat we begrijpen dat de bezoeker soms niet goed meer weet welk product nu de oplossing kan bieden voor het specifieke doel waarna men zoekt. Wij beantwoorden uw vragen binnen een dag, als u ons mailt;info@asterics.nl

Wellicht kunnen onderstaande voorbeelden u ook al op weg helpen:

Boten:

Voor reiniging van een boot raden wij de bio polish aan. Deze hebben we sinds kort in 2 soorten. Een poets/polijststeen (300 gram) en de vloeibare bio polish. Voor reinigen met de hand raden we de polijssteen aan. (plaats bij de bestelling de opmerking dat u de polijststeen wilt). Voor het werken met een poetsmachine is de vloeibare variant de beste oplossing.   Binnen een mum van tijd verwijdert dit product o.a. algenaanslag en eigenlijk elke andere (diep ingetrokken)verontreiniging, waarbij oorspronkelijke hooglans terugkeert op het materiaal. (product is ontzettend zuinig in verbruik. 1 flesje, of polijststeen in voldoende voor ruim 25 vierkante meter reiniging)

Nabehandelen met Biocoat metal 2 in 1 levert een coating op die 3 tot 5 jaar zorgt dat vuil niet meer kan intrekken. De boot wordt als het ware zo glad, dat dir product ook werkt als een superieure anti-fouling, doordat water er letterlijk langs glijdt. Nog een voordeel is dat wanneer de romp ook gecoat wordt er geen (uv) verkleuring meer plaats kan vinden. (verbruik op een boot is ongeveer 10 ml tot 15 ml.  Per vierkante meter, dus 250 ml. Is voldoende voor 15 tot 25 vierkante meter. De naam metal 2 in 1 is eigenlijk verkeerd gekozen, want dit product kan gebruikt worden op metalen, maar ook polyester en andere kunststoffen onderdelen en eigenlijk op elk hard materiaal (met uitzondering van glas).

Voor de motor van de boot kan de Bio-protector brandstof (diesel, of benzine) een uitkomst zijn die in combinatie met de bio protector motoren (olie) zorgt voor een gigantische bezuiniging in brandstofverbruik(en daarnaast zorgt voor een vele maken schonere verbranding en nog nauwelijks wrijving op onderdelen in de motor). Voor de brandstof toevoeging geldt dat 1 flacon voldoende is. Voor de motorolie toevoeging geldt dat 4% toevoeging op de motorolie voldoende is. (dus 1 flacon van 300 ml. is voldoende voor 7,5 liter olie).

DCP Electro spray kan een uitkomst zijn bij de elektronische onderdelen en zeker ook voor buitenboordmotoren, waarbij er altijd een risico is dat ze in het water vallen.

Hiernaast wordt er op zeiljachten vaak gebruik gemaakt van teakhout (nano teak (hardhout) olie zorgt dat er geen verkleuring meer plaats kan vinden en houdt het teak schoon). Voor jachten is ook de glas protector een uitkomst die ongeveer twee jaar lang zorgt voor schoon glaswerk. (1 150 ml. flacon is voldoende voor ruim 10 vierkante meter glas)

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00

Selecteer een Afleverpunt

× Hoe kan ik je helpen?