Voor elk probleem een oplossing..

Drie jaar geleden waren we een van de eerste webwinkels die zich focusten op nanotechnologie. De technologie en de mogelijkheden voor de coating is ongekend. Naast nanotechnologie willen we u kennis laten maken met nieuwe ?verborgen?kampioenen op het gebied van??.
We willen u kennis laten maken met nog veel meer nieuwe ‘verborgen kampioenen’op het gebied van reiniging, onderhoud en renovatie, waaronder:
Advanced Liquid Glass Technology Coating van CCM (Creative Chemical Manufacturers), die verassende nieuwe ideeën bieden, waaronder een zeer innovatieve stick voor in koelkast. Deze stick zorgt ervoor dat schimmel en bacteriële besmetting verminderd wordt met 99,9% . Voeding blijft hierdoor langer goed. Een groen product welke diverse prijzen heeft gewonnen waaronder the green Apple award.

In ons assortiment hebben we een soortgelijk product voor schoenen. Dit product zorgt ervoor dat schoenen 3 weken geurvrij blijven. 1 flesje is voldoende voor minimaal 3 maanden frisse voeten voor slechts 5 euro.

Maar ook de producten van Gorilla Glue. Staat wereldwijd bekend als de sterkte lijm en tape producent, maar was is in Nederland nauwelijks verkrijgbaar. Wij kunnen u het volledige assortiment bieden (ook voor retailpartners). Maar ook bijvoorbeeld voor de Stark auto onderhoudsprodukten, waaronder een zeer betaalbare anti-kras formule, met Dekra en Tuv certificering een professioneel onderhoudsproduct voor een hele scherpe prijs.

Als veranderende doelstelling willen we de professionele eindgebruikers, maar ook de bedrijven die we bedienen de mogelijkheid bieden om steeds beter producten in te kunnen kopen voor een scherpe prijs, waardoor we nu samenwerken met meerdere producenten om steeds betere producten te kunnen leveren.

Ik denk dat Asterics nog meer focus nodig heeft en een nog breder scala aan producten.
De focus die we aan u willen aanbieden is gericht op toepassing. Wat heeft u nodig voor uw badkamer, keuken, maar ook de auto, de gevel en de boot, maar hierbij ook de mogelijkheid tot het gemakkelijk afnemen minder of meer, afhankelijk op wat u nodig heeft.
Alle ontwikkelingen vragen om een nieuwe website, waar we druk mee bezig zijn.
We houden 1 doel;
Voor elk probleem een oplossing.. of het nu gaat om reiniging, onderhoud of renovatie..
Voor advies, mogelijkheden, of wanneer u zoekt naar een specifieke oplossing; mail ons vooral; info@asterics.nl

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00

Selecteer een Afleverpunt

× Hoe kan ik je helpen?