Triple Action Foam Wash Mothers (2 maten)

Vanaf 9,95

Nr nb Categorieën ,

Beschrijving

Triple Action Foam Wash Mothers kan worden gebruikt als een schuimende shampoo, in een schuimkanon of als een intensieve reiniger. Afhankelijk van de hoeveelheid product die u aan het water toevoegt.

Triple Action Foam Wash levert een ongeëvenaarde smering en bescherming tegen krassen dankzij het doordringende polymeer surfactant schuim mengsel dat veilig oplost, optilt en doffe verontreinigingen suspendeert.

Deze veelzijdige formule neemt toe in sterkte en schuim op basis van uw behoeften. Het is ook veilig en effectief op elk buitenoppervlak.

Of u nu op zoek bent naar een snelle, universele super-sudding shampoo. Of schuimconcentraat om te gebruiken in uw favoriete schuimkanon of pistool. U zult achterblijven met een perfect schone, streeploze glans.

Triple Action Foam Wash zal geen wax, kit of keramische coatings strippen ongeacht de sterkte vanwege de pH gebalanceerde en milieuvriendelijke formule.

Functies:

Krachtige, op suds geïnspireerde shampoo levert ongeëvenaarde smering en bescherming tegen krassen
Dringend schuimmengsel van polymeer surfactanten dat doffe verontreinigingen veilig oplost, opheft en in suspensie houdt
Stript geen wax, kit of keramische coatings; je houdt een schone, streeploze glans over
Veilig te gebruiken met een schuimkanon of pistool
Veilig en effectief te gebruiken op elk buitenoppervlak

Gebruiksaanwijzing:

Meng 30ml shampoo op 4-6 liter water voor een normale wasbeurt.

Voor extra sterke reiniging 60ml op 4-6 liter water.

Indien je de meest intense reiniging nodig hebt meng dan 150ml shampoo op 4-6 liter water.

OVER MOTHERS:

Mam – het gezicht van Mothers® – heeft het grootste deel van haar vroege jaren voorovergebogen doorgebracht met het polijsten van alles, van magische wielen tot geverfde afwerkingen en poly bootoppervlakken. In de loop der jaren hebben we onze lieve oude moeder een pauze gegeven en vandaag zit ze trots in de cirkelvormige afbeelding die de “O” in het Mothers® logo vult. Je kan haar zien op alle nieuwe Mothers® verpakkingen en op onze website.

BEKIJK OOK ANDERE MOTHERS PRODUCTEN:

Mothers auto en boot producten vindt u bij Asterics Reiniging.

Maat: 473ml (16oz) of 2975ml (100oz)

Extra informatie

Inhoud

2975ml, 473ml

Merk

Mothers

Mothers is al sinds 1973 een begrip op de Amerikaanse markt. Mothers is al ruim 45 jaar actief om producten te ontwikkelen met als doel ze uniek en superieur te maken ten opzichte van andere producten in de markt. Mothers heeft inmiddels een flink kwaliteitsassortiment met high end producten voor auto & boot. Vooruitstrevende, met kwaliteit vervaardigde formules met een vleugje traditionele, ouderwetse charme. Welke uitdaging er ook ligt, Mothers® autoverzorgingsproducten hebben een product om de klus te klaren. Bij verfverzorging maakt kwaliteit het verschil. Uitzonderlijke resultaten komen van uitzonderlijke producten. Daarom heeft Mothers® zijn reputatie opgebouwd op nauwgezet onderzoek, ingrediënten van superieure kwaliteit en zorgvuldige aandacht voor detail.
Triple Action Foam Wash Mothers (2 maten)
Vanaf 9,95

Selecteer een Afleverpunt

× Hoe kan ik je helpen?