Over ons

Asterics specialiseert zich in Nano Technologie. Duurzame coating op basis van biologische nano technologie. Nano Coatings laten uw kostbaarheden jaren lang vrij van vocht en verontreiniging. Wij hebben uniek contact met de producent van hoogwaardige nano technologie, te weten Bionic Technology (www.bionictechnology.nl), waardoor we hoogwaardige nano tegen ene relatief lage prijs aan kunnen bieden. Veel mensen staan nog sceptisch tegenover de ongelovelijke mogelijkheden die nano technologie biedt. De produkten van Bionic Technology hebben zelfs het TUV kwaliteitscertificaat en vele gerenommeerde afnemers over de gehele wereld. Wij zijn dan ook zeer trots dat we als relatief klein bedrijf het breedste aanbod in nano technologie van Europa hebben. De produkten zijn veilig te gebruiken en vriendelijk voor het milieu. Naast reiniging en onderhoudsmiddelen blijven wij natuurlijk diverse professionele reinigingsmachines (Groningen, Drenthe en Friesland) aanbieden. Tegen een laag tarief, uw eigen duurzame en professionele onderhoud realiseren. Bel, of mail alvast met 06-53345982, of info@asterics.nl.
Levering aan zowel particulier, MKB, ZZP en andere ondernemingen, die behoefte hebben aan goedkope, duurzame reiniging en onderhoud.

Bedrijfsfilosofie

Het reinigen en onderhouden van uw woning, meubilair en auto is een tijdrovende klus.

Of het nu gaat om de woonkamervloer, de gordijnen, matrassen, plavuizen, bankstel, auto. Het blijven klussen, waarbij het erg moeilijk is om uw kostbaarheden echt goed schoon te krijgen. U kunt reinigingsbedrijven, of onderhoudsbedrijven inhuren om uw vloer, bank, matrassen, gevel, auto, badkamer voor u te reinigen, maar hier hangt een stevig prijskaartje aan. U kunt ook uw eigen reiniging en onderhoudswerk doen, maar dan heeft wel het goede materiaal nodig. Als u bedenkt wat u hiervoor nodig heeft, dan weet u vast ook dat dergelijk materiaal erg kostbaar is en veel ruimte inneemt in uw huis, terwijl u het relatief weinig gebruikt.

Ons bedrijf biedt hier geheel nieuwe een oplossing voor. Enerzijds door u professionele reinigingsapparaten aan te bieden. Anderzijds bieden wij u advies in het gebruik van deze machines en in de benodigde schoonmaakmiddelen. Ook kunt u met ons overleggen om uw reinigingswerk over te nemen tegen een zeer scherp tarief.

Wij specialiseren ons in nano technologie. Nano coating produkten geven langdurige bescherming tegen nieuwe verontreiniging en bieden nog veel meer kostenbesparende oplossingen voor diverse problemen. (Ramen, die nauwelijks nog gewassen hoeven worden, badkamer zonder onderhoud, uv bescherming tegen verkleuring, of zonder ruitenwissers door zware regenval in een auto die tot 20% zuiniger rijdt en vele malen langer mee kan gaan door duurzame coating.

Deze mogelijkheid kunnen wij u bieden door ons unieke direkte contact met de fabrikanten van het product. Wij testen de producten zelf en pas wanneer we zelf overtuigd zijn, worden deze geplaatst op onze website. Wij geloven erin dat reiniging en onderhoud vele malen goedkoper kan, door zelf te doen. Anderzijds willen wij andere ondernemers graag de mogelijkheid bieden om te werken met nano-technologie en professionele machines tegen een betaalbare prijs.

Nano technologie is het product van de toekomst. We komen veel scepsis tegen, als het gaat over de beloftes die wij doen. De producten zijn echter ook beloond met de TRUV kwaliteitsgarantie en staan onder verzekering van Loyds. We leveren binnen 1 dag, maar zien blijft altijd geloven. Proberen levert overtuiging, waarna wij u graag terugzien, voor betaalbare oplossingen voor kostbare vraagstukken….

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00

Selecteer een Afleverpunt

× Hoe kan ik je helpen?