Peek Polish

Toont alle 4 resultaten

Het begon met een goed idee. Na de lancering van de eerste dochteronderneming van WD40 USA in Canada en het gedurende vijf jaar overtreffen van de verkoopprognoses als regiomanager, nam Robert Peek ontslag en verhuisde naar het VK. In 1989 benaderde hij een chemicus met de vraag of hij een polijstmiddel kon ontwikkelen dat werkte op een chemische reactie en dat op een groot aantal niet-poreuze oppervlakken kon worden gebruikt – en een jaar later werd Peek Polish gelanceerd.

Robert herinnert zich nog goed zijn eerste verkoop, gemaakt vanaf de achterkant van zijn auto: een blikje van een kwart gallon. Zijn tweede verkoop was een doos blikjes, zijn derde was 25 dozen – en het bedrijf ging echt van de grond. Robert concentreerde zich op de Britse markt en zijn broer deed Noord-Amerika vanuit zijn kantoor in Toronto.

In 2005 werd Tri-Peek International bekroond met de Royal Warrant als leverancier van metaalpoets – na jarenlang te zijn gebruikt op het Royal Yacht Britannia en voor verschillende andere toepassingen die Buckingham Palace vereist. Er werd opgemerkt dat “de multimetaalreiniger aantoonbaar in staat was om het volledige scala aan legeringen aan boord van de Britannia aan te kunnen, waarbij alle verontreinigende stoffen werden verwijderd, terwijl het niet-toxisch en niet-ontvlambaar was en bescherming bood tegen afdichtmiddelen.”

In 2008 verhuisde Robert naar de VS; tegen die tijd werd Peek Polish geëxporteerd naar 20 landen. Tegenwoordig heeft het bedrijf kantoren in het VK, Canada en de VS, en vertegenwoordigers in Nieuw-Zeeland, Nederland en België, Zuid-Afrika, Duitsland, Australië, Spanje en Ierland.

Sinds de lancering is Peek Polish door miljoenen mensen in bedrijven en huishoudens gebruikt voor het reinigen, polijsten en herstellen van metalen en glasvezel op alles, van boten, vliegtuigen en auto’s tot huishoudelijke artikelen, hardware, sportartikelen en sieraden.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00

Selecteer een Afleverpunt

× Hoe kan ik je helpen?